F 1 2   A P R I L

V E G E T A R I S K   A V S M A K N I N G S M E NY

- April! Sista helgen i mars ställde vi om klockan och äntligen är det ljusare på kvällen! Vårsolen värmer och den sista snön är sedan länge borta, här i Stockholm åtminstone…

Vit sparris är synonymt med våren och äntligen är den här. Naturligtvis hör rabarbern också våren till, och vi serverar den tillsammans med sockerstekt kavring och frostad ängssyra.

Jag hoppas ni uppskattar menyn lika mycket som jag älskar att tillaga den.

//Danyel Couet

avokado – blomsterkrasse – syrad lök
murklor – rökt grädde – broccoli – sotad majonnäs
vit primörssparris – saltrostad müsli – ramslök

saltbakad selleri – rökt äggula – persiljesmör

vårbönor – lucoliver – tomat

wrångebäcksosten 18 mån – fänkål – honung
victoriarabarber – ängssyra – lakrits

maten 1050, drycken 1050

  • Rödbodtorget 2
    111 52 Stockholm
    +46 (0) 8505 244 00

    ÖPPETTIDER
    måndag — fredag
    11.30 — 14.00
    18.00 — 01.00
    lördag
    17.00 — 01.00

    veckobladet/