F 1 2  A V S M A K N I N G S M E N Y
A P R I L

- April! Sista helgen i mars ställde vi om klockan och äntligen är det ljusare på kvällen! Vårsolen värmer och den sista snön har helt försvunnit, här i Stockholm i alla fall.

De franska dilammen är i högform. Jag har valt att servera steken av lammet med timjansblommor, vitlök och tomat.

Naturligtvis hör rabarbern våren till, och vi serverar den tillsammans med sockerstekt kavring och frostad ängssyra.

Jag hoppas ni uppskattar menyn lika mycket som jag älskar att tillaga den.

//Danyel Couet

PILGRIMSMUSSLA – BLOMSTERKRASSE – SYRAD LÖK
MURKLOR – RÖKT  GRÄDDE – KALVBRÄSS – SOTAD MAJONNÄS
VIT PRIMÖRSPARRIS – HUMMER – RAMSLÖK

TORSK – RÖKT ÄGGULA – ROSTAT KAFFE – PERSILJA
DILAMM – LUCOLIVER – TIMJAN

WRÅNGEBÄCKSOSTEN 18 MÅN – FÄNKÅL – HONUNG
VICTORIARABARBER – ÄNGSSYRA – LAKRITS

Mat 1250 / Dryck 1050

Alla våra viner till menyn är urvalda av vår chefssomelier
Sören Polonius för att passa till och förhöja smakerna

Menyn serveras till samtliga runt bordet

  • Rödbodtorget 2
    111 52 Stockholm
    +46 (0) 8505 244 00

    ÖPPETTIDER
    måndag — fredag
    11.30 — 14.00
    18.00 — 01.00
    lördag
    17.00 — 01.00

    veckobladet/