Aktuellt om Grupp F12

Veckobladet håller dig uppdaterad om vad som händer på F12 Gruppens restauranger.
www.gruppf12.com

GRUPP F12-BLOGGEN

Följ Melkers och Danyels blogg här

Nyhetsbrev via epost

Ja, jag vill gärna prenumerera på Grupp F12's inspirerande nyhetsbrev och samtidigt få ta del av erbjudanden och annan information.
Öppettider kring Påsk

Långfredagen – Middag

Påskafton – öppet

Påskdagen – stängt

Annandag påsk – stängt

F12 byter adress!

Nu öppnar vi en helt ny nöjesverksamhet i F12s lokaler på adressen Fredsgatan 12. Denna kommer att drivas tillsammans med F12 Terrassen i en stor året-runt-satsning med restaurang, bar och musik. Restaurang F12 flyttar ut till sommaren och öppnar på ny adress i centrala Stockholm.
Läs mer på: www.gruppf12.com

Dubbelvinst för F12 på Restauranggalan.

gruppf12_vinnare

Vi gratulerar Michaela Sarfati till vinsten i Årets servitör 2013. I mars nästa år går Nordiska Mästerskapen i Danmark och vi är enormt stolta över att få representera Sverige i denna tävling. Det prestigefyllda priset Årets sommelier delades ut till F12s chefssommelier Sören Polonius. Stort grattis till er båda!

Kokböcker

Både Melker Andersson och Danyel Couet har skrivit flera kokböcker och dessa hittar du hos oss. För att garanterat få ett signerat exemplar, vänligen kontakta restaurangen så förbereder vi detta till er. Melkers ”Mina frestelser från grekiska övärlden”, Danyels ”Mina smaker från Provence 100:- Melkers ”Hemma hos”, Danyels ”Paris” och ”Danyels klassiker” 180:-.

Melker Anderssons senaste kokbok ”På landet” finns för 350:-

Presentkort

Funderar du kanske på vad du ska köpa till en anställd som fyller år eller en bästa vän som skall gifta sig? Den perfekta presenten kan i bland vara en upplevelse. Ge någon du bryr dig om ett presentkort på valfri summa som gäller på alla våra restauranger. Du kan även köpa presenkort direkt på hemsidan, www.gruppf12.com/presentkort.

Förkläden

Varför inte ge bort ett förkläde med någon av våra krogars namn på? Dessa finns att köpa på våra restauranger.

Fredagslunch på Fredsgatan 12

Du vet väl att lunchmenyn på F12 är utplock av rätter från kvällens avsmakningsmeny. På fredagar erbjuder vi vår 3-rätters lunch för 290:-/person istället för 390:-. Till detta öppnar vi alltid lite fler viner än vanligt för att erbjuda på glas. Välkomna på långlunch !

 • Rödbodtorget 2
  111 52 Stockholm
  +46 (0) 8505 244 00

  ÖPPETTIDER
  måndag — fredag
  11.30 — 14.00
  18.00 — 01.00
  lördag
  17.00 — 01.00

  veckobladet/